zaterdag 13 januari 2018

Nieuw jaar

We zijn al weer een aantal dagen in het nieuw jaar, zag dat mijn laatste berichtje in November geweest is.

Moet zeggen dat nu ik op Facebook ook een pagina heb ik daar eerder een berichtje plaats als op mijn blog.

Maar ik zal proberen het hier wat regelmatiger te doen.

Maand december is voorbijgevlogen naast mijn betaalde baan doe ik ook nog vrijwilligers werk en voor de maand december was ik te vinden in het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, daar zijn we met een aantal dames te vinden waar we proberen de kinderen de kunst van het breien te leren. Als ze een aantal steekjes of een naald gebreid hebben dan krijgen ze een breidiploma.(een foto uit het archief)

En op mijn lijstje van workshops stond de leuke gehaakte wanten van Handwerkjuffie zij gaf op vele plaatsen workshops maar niet voor mij in de buurt.Op een van de Handwerkbeurzen kwam ik haar tegen en vertelde dat ik er een leuke breiwinkel  bij mij in de buurt is en misschien dat ze daar ook een workshop wil geven. Bij mijn breiwinkel de folder gegeven zij heeft contact gezocht en nu ga ik op 1 februari die leuke wanten haken. Natuurlijk zal de foto van het resultaat hier te zien zijn.

Zoals ik al zie op mijn facebook pagina   www.facebook.com/draadjesfestijn/  plaats ik iets sneller een berichtje, en meer like's op deze pagina is altijd fijn, zou ik erg leuk vinden.
2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je berichtjes blijft plaatsen op jouw blog en niet alleen op FB.
  Wat een stimulans om kinderen een diploma geven als zij hebben leren breien. Het is geweldig als kinderen al de handwerktechnieken leren en daar later nog jaren plezier van hebben.
  Wat heerlijk dat je dicht bij huis naar een workshop van handwerkjuffie gaat. Veel plezier daar.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, van dat breidiploma voor kinderen! Zo gaat de breikunst niet verloren! En ook super dat je de workshop van Handwerkjuffie gewoon naar je toe haalt, geniet er maar van!
  PS: Je facebook heb ik al geliked hoor! Om meer likes te krijgen, kun je in verschillende handwerkgroepen op facebook reclame plaatsen van je pagina. Wekelijks is er een bericht waar je dan je link kunt plaatsen. Zo win ik ook nog elke week één of 2 like'jes bij.
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen